Vágólapra másolva!
Gereben Lívia, a KSC-Szekszárd és a magyar válogatott kosárlabdázója leukémiában szenved. A hírt a játékos testvére osztotta meg a közösségi oldalán.

A magyar válogatott játékos péntek estére már bekerült a Szent László Kórház leukémia osztályára, ahol már el is kezdték a gyógyítását.

Gereben Lívia a magyar válogatott egyik legnagyobb tehetsége Forrás: fiba.com

"Péntek. Ezen a napon kaptuk meg azt a hírt, amitől mindenki fél, amit senkinek sem kívánok. Lívia a húgom, legjobb barátom, támaszom, a mindenem.

Utána jött a tehetetlen várakozás. Végül estére sikerült bekerülnie a Szent László kórház leukémia osztályára, ahol már jó kezekben van, és el is kezdtek a gyógyítást. Ez sem véletlen a 110-es szoba, ugyanis Livinek 10-es a mezszáma, amiben a pályán harcol.

mert ő az én testvérem, az én harcosom, és addig nem mozdulok mellőle, amíg együtt el nem hagyjuk a kórházat beintve a betegségnek!" - olvasható Gereben Dorka Facebook-bejegyzésében.

Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökét is sokkolta a hír.

"Ma még mindannyian próbáljuk feldolgozni ezt a hírt. Természetesen az egész kosaras társadalmat maga mögött tudhatja Livi, együtt harcolunk vele mi is a betegsége ellen. Biztos vagyok abban, hogy a rá jellemző küzdenitudás, a mindent elsöprő akarat sokat segít majd ebben a küzdelemben, mi mellette állunk mindenben!

- nyilatkozta az MKOSZ elnöke.