Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játékosai közül egyikük pozitív koronavírus-tesztet produkált - olvasható a klub honlapján.

Miután csütörtökön az MKSZ végett vetett a bajnokságnak, a Telekom Veszprém játékosai megkapták az engedélyt a csapat vezetésétől, hogy hazatérjenek családjukhoz. Ezzel a lehetőséggel még nem minden játékos tudott élni, ugyanis több esetben komoly adminisztratív feltételekkel térhetnek csak haza.

A jelenlegi helyzet alapján, nagy eséllyel csak a következő idény felkészülésének kezdetén kell visszatérniük Veszprémbe. Abban az esetben kell ezt megtenniük előbb, ha mégis folytatódna a Bajnokok Ligája júniusban.

Mielőtt a játékosok hazatértek, kötelező koronavírus szűrésen kellett résztvenniük, csak a negatív eredmény után hagyhatták el az országot.

Sajnos egy játékos eredménye pozitív lett, őt csütörtök délután a családjával együtt két hétre a saját házában karantén alá helyezték.

A játékos és családja teljesen tünetmentes, jól érzik magukat. Ellátásukban a Veszprémben maradt játékostársak, valamint a Klub alkalmazottai segítenek. Az érintett sportoló kérését tiszteletben tartva, nevét a klub nem hozta nyilvánosságra.