Hosszabbított válogatott kapusával a Diósgyőr

Rajna Miklós, jégkorong
Budapest, 2016. november 1. Rajna Miklós kapus véd a november 2-től 6-ig tartó Hokihét keretében megrendezett Magyarország - Kanada barátságos jégkorong-mérkőzésen a fővárosi Tüskecsarnokban 2016. november 1-jén. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Rajna Miklós meghosszabbította szerződését, így a válogatott kapus második idényét kezdi meg a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatánál.

A 29 esztendős hálóőr a DVTK honlapjának pénteken elmondta: feleségével együtt nagyon jól érzik magukat Miskolcon, ahol hosszabb távra terveznek, másrészt pedig amúgy sem tartja magát "nagy vándormadárnak".

"Szeretek egy klubban több időt eltölteni" – idézte a honlap Rajnát, aki tavaly nyáron a MAC Újbudától érkezett a Jegesmedvékhez. A kapus hozzáfűzte, a hosszúra nyúlt száraz felkészülés után már nagyon várja, hogy ismét jégre mehessen. "Célom a szezonra, hogy a miskolci szurkolók rájátszás meccset láthassanak egy színvonalas külföldi bajnokság ligájában, illetve a legutóbbi csorbát kiköszörülni és Magyar Kupát nyerni".

A DVTK Jegesmedvék nyolcadikként végzett a 13-as mezőnyben a szlovák liga - a világjárvány miatt idejekorán lezárt - küzdelmeiben, a kupában pedig a négyes torna házigazdájaként negyedikként zárt.