Vágólapra másolva!
Az előző idényben döntős Dunaújváros 12-8-ra nyert a Mataro ellen a női vízilabda Euroliga csoportküzdelmeinek spanyolországi négyes tornáján. A Ferencváros viszont 11-6-ra kikapott a házigazda, ötszörös győztes Sabadell együttesétől. Az UVSE rendkívül simán, 11-5-re nyert a görög Vuliagmeni ellen a budapesti kvartettben. 

A DFVE spanyolok elleni összecsapásának legjobbja az olimpiai bronzérmes Gurisatti Gréta volt, aki négyszer volt eredményes.

Magabiztos sikerrel kezdett a Dunaújváros (archív fotó) Forrás: dfve.eu/

A selejtezőből indulva a főtáblára jutott Fradi legeredményesebb játékosa az olimpiai bronzérmes Illés Anna volt három góllal.

A Dunaújváros szombaton a házigazda Sabadell együttesével találkozik, vasárnap pedig a Ferencváros ellen ugrik medencébe. A Fradi szombaton a spanyol Mataróval játszik.

Az UVSE rendkívül simán, 11-5-re nyert a görög Vuliagmeni ellen a női vízilabda Euroliga csoportküzdelmeinek budapesti kvartettjében. Benczur Márton vezetőedző előző idényben harmadik együttesében az olimpiai bronzérmes Rybanska Natasa négy góllal volt a legjobb a sorozat 2009-es és 2010-es győztese ellen.

Az UVSE szombaton a legutóbbi szezon bronzmeccsének "visszavágóján" az orosz Dinamo Uralocskával találkozik, vasárnap pedig a nyolcszoros győztes olasz Orizzonte ellen ugrik medencébe.

A csoportokból az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.

Női Euroliga, csoportkör:
E csoport (Sabadell):
Dunaújváros-Mataro (spanyol) 12-8 (4-4, 3-0, 3-3, 2-1)
Sabadell (spanyol) - FTC-Telekom Waterpolo 11-6 (3-3, 5-2, 2-1, 1-0)

G csoport (Budapest):
UVSE-Vuliagmeni (görög) 11-5 (3-1, 3-3, 1-1, 4-0)