Új néven folytatja a szegedi kézilabdacsapat

Telekom Veszprém - Pick Szeged, kézilabda, meccs, veszprém, szeged, férfi, nb1, döntő, bajnoki, 3. adag Bánhidi Bence
Szeged - Veszprém kézilabda meccs a Veszprém Arénában 2022 június 11-én
Vágólapra másolva!
December 1-től új néven, OTP Bank-Pick Szegedként szerepel a magyar sorozatokban és a Bajnokok Ligájában a város férfi kézilabdacsapata.

A klub csütörtöki közleménye kiemeli, hogy az együttest már egy évtizede támogató hitelintézet névadó szponzorrá lépett elő.

"A kézilabda Magyarország egyik legsikeresebb sportága, Szeged pedig egy fontos fellegvára, amit az elmúlt időszakban elért sikerek is bizonyítanak. Büszkén támogattuk eddig is a klubot, és bízunk benne, hogy az együttműködés új szintre emelésével még jobban hozzá tudunk járulni a csapat sikereihez és ahhoz, hogy a szegedi kézilabdaklub utánpótlásnevelési programja még több sportolni vágyó gyerekkel tudjon foglalkozni és még több tehetséges sportolót neveljen ki" - idézte a közlemény Nagy Zoltán Pétert, az OTP Bank marketing és kommunikációs igazgatója.

"Céljaink eléréséhez, hogy a felnőtt csapatunk és a klub is tovább erősödjön, stabil gazdasági háttér kell, és ennek a megteremtésében eddig is kiemelt fontosságú volt az OTP Bank támogatása.

Szeretnénk megköszönni, hogy további bizalmat szavaztak nekünk, és azért fogunk dolgozni, hogy az együttműködésünk most kezdődő, új szakaszában még több sikernek örülhessünk majd együtt. Tudom, hogy fontos a szurkolóinknak, így szeretném megnyugtatni őket afelől, hogy bár új néven folytatjuk a működésünket, a klub tradicionális értékei nem változnak, így a címerünk is változatlan marad" - mondta el a névváltoztatás kapcsán Szűcs Ernő Péter, a klub elnöke.