Újabb hírek érkeztek a bírót csalással vádoló magyar válogatott hokis büntetéséről

Hári János, Jégkorong
Hári János bizakodva várja a világbajnokságot
Vágólapra másolva!
A Hydro Fehérvár AV19 csapatának magyar válogatott jégkorongozója, Hári János 750 ezer forintos bírságot kapott, mert a vasárnapi Magyar Kupa-döntő harmadszünetében egy tévéinterjúban csalással vádolta meg az egyik játékvezetőt. A megbüntetett hokist a támogatásukról biztosították a fehérvári szurkolók, akik együttérzésük jeléül gyűjtést rendeznek.

A fehérváriak a honlapjukon adták hírül, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) fegyelmi bizottságának büntetését a klub és játékos egyaránt tudomásul vette, ám fellebbezéssel nem élnek. Az M4 Sport megírta, hogy a csapat szurkolói nemes gesztussal kedveskednek a játékosnak, a klubot és Hárit arról tájékoztatták, hogy együttérzésük kifejezésének jeléül gyűjtést rendeznek a Klagenfurt elleni pénteki mérkőzés ideje alatt.

A fehérvári klub is a támogatásáról biztosította a csapatkapitányt, ezért a drukkerek mellett a gyűjtéssel egyenlő arányban az egyesület is részt vállal a pénzbüntetésből.

Hári János csalással vádolta meg az egyik bírót Forrás: Mudra László - MJSZ

Hári vasárnap a Magyar Kupa-döntő harmadszünetében csalással vádolta meg az egyik játékvezetőt. A magyar szövetség fegyelmi bizottsága emiatt kedden eljárást indított, majd csütörtökön hozta meg döntését, miszerint 750 ezer forintos büntetéssel sújtja a játékost. Közben a 30 éves csapatkapitány a klub honlapján keresztül kért bocsánatot viselkedéséért, amely végül enyhítő körülménynek számított a bírság kiszabásakor.