A Veszprém elleni BL-kudarc után visszafizeti a visszavágóra váltott jegyek árát a Szeged

TÖNNESEN, Kent Robin; MARTINES SOARES, Miguel; ELDERAA, Yehia akció FOTÓ FOTÓTÉMA Közéleti személyiség foglalkozása labda sportoló SZEMÉLY TÁRGY
Szeged, 2023. március 22. Kent Robin Tönnesen (b2) és Miugel Martines Soares (b3), a Szeged, valamint Yehia Elderaa (b), a Veszprém játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásában, az 1. forduló első, OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésén a Pick Arénában 2023. március 22-én. OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém 23-36. MTI/Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
Az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdacsapata visszafizeti a szurkolóknak a Veszprém elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája meccsre váltott belépők árát.

Szegeden azt követően döntöttek így, hogy a csapat a kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén már-már megalázó 36-23-as vereséget szenvedett az ősi rivális Telekom Veszprémtől.

A klub közleményében azt írja, hogy a 340 szurkoló, aki jegyet váltott a visszavágóra, kedd estig kérheti a jegye árának visszafizetését. A belépő ettől még érvényes marad a veszprémi visszavágóra, amit március 30-án 18.45-kor rendeznek majd.