Vágólapra másolva!
A spanyol Carlos Molina személyében bemutatta negyedik idei igazolását is a bajnoki címvédő OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabda-csapata. 

A 32 éves beállóval 1+1 éves szerződést kötött a Tisza-parti klub, áll a szegediek által kiadott közleményben.

"gy újabb nagy nemzetközi tapasztattal rendelkező játékossal állapodtunk meg. Komoly csapatokban szerepelt, a Barcelona együttesében nevelkedett, több évet játszott külföldön, több idényt eltöltött a Bajnokok Ligájában, szerepelt hazája válogatottjában, és szerepet kapott a spanyol strandkézilabda-válogatottban is. Molina Magdeburgban csapattársa volt (a szintén a napokban szerződtetett) Gleb Kalarasnak, úgy gondolom, hogy nagy erőssége lesz a csapatunknak – mutatta be a játékost Kiss Bence cégvezető.

Az 1991-es születésű játékos Barcelonában nevelkedett, a 2010-2011-es szezonban tagja volt a Barca felnőtt együttesének, majd előbb az Aragon, a Huesca, és a Logrono játékosa lett. A 2017-2018-as szezonban igazolt külföldre, két idényt a német Magdeburg csapatánál töltött, majd a portugál Benfica játékosa lett. A 2020-2021-es idényt már az ukrán Motor Zaporizzsja együttesénél töltötte, jelenleg is a csapat tagja. Végigjárta a ranglétrát, az U18-as spanyol válogatottól a felnőtt csapatig minden korosztályos együttesben szerepelt. Molina (Roberto Parrondo, Niko Mindegía, José Manuel Sierra, Antonio Robledo, Pedro Rodriguez, Joan Canellas, Jorge Magueda és Imanol Garciandía) a kilencedik spanyol légiós lesz a Pick színeiben.