Vágólapra másolva!
Éles József átadta a vezetőedzői pozíciót Danyi Gábor szakmai igazgatónak a Fejér-B.Á.L. Veszprém kézilabdacsapatánál, amely sereghajtó az NB I-ben.

"Úgy néz ki, a kiesést már nem kerüljük el, de reméljük, ezzel az új felállással új lendületet kap a csapat. Természetesen mindenben segítem Gábor munkáját" - nyilatkozta a klub honlapján Éles József, az egyesület alapítója.

Hozzátette, mivel a klub filozófiája az utánpótlásképzés, arra jobban kell fókuszálni.

- szögezte le.

Felcserélődtek az edzői szerepek a Fejér-B.Á.L. Veszprémnél Fotó: Koncz Márton - Origo

Éles hangsúlyozta, a következő idényben szeretnék visszaszerezni NB I-es tagságukat, és arról is beszélt, hogy csak úgy biztosíthatják a helyüket hosszú távon az élvonalban, ha hosszabb távú szerződéseket kötnek, és nem kell minden évben kilenc játékost igazolniuk.

A veszprémiek szombaton hazai pályán 34-32-ra kikaptak egyik közvetlen riválisuktól, az újonc PLER-től, így egy győzelemmel és tíz vereséggel a tabella utolsó helyén állnak.

A klubtulajdonos Éles József a Veszprém Megyei Naplónak nyilatkozva arról beszélt, a csapat hamarosan elköltözhet a városból.

"Miután most nem vagyunk itt megbecsülve, tárgyalásokba kezdtünk annak érdekében, hogy a felnőtt csapatunkat idővel elköltöztessük Veszprémből, majd a jövőben annak a keretnek neveljünk fiatalokat. Mélyre ástuk magunkat, várnánk, remélnénk a segítséget, de mindhiába. Alighanem minden érdekeltnek ez lesz a legjobb megoldás" - hangsúlyozta.