Dán kézilabdázónőé az év sporthazugsága

Horizontal
Denmark's pivot #10 Kathrine Heindahl (C), Romania's centre back #13 Cristina Laszlo (L) and Romania's pivot #77 Crina-Elena Pintea vie for the ball during the preliminary round Group E match between Denmark and Romania of the IHF World Women's Handball Championship in Herning, Denmark on December 5, 2023. (Photo by Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / AFP) / Denmark OUT
Vágólapra másolva!
Az év kamuzójának nem túl büszke címét nyugodtan oda lehetne adni Kathrine Heindahlnak, a dán női kézilabda-válogatott játékosának.

A Dániában is zajló női kézilabda-világbajnokság egyik favoritja a társrendező dán együttes. Ennek a csapatnak az egyik tagja, Kathrine Heindahl most azt akarta elmesélni, hogy

mennyire nem fontos számára az Instagram-jelenlét.

A dán Kathrine Heindahl, akit egyáltalán nem érdekel az Instagram. Vagy csak egy kicsit érdekli Forrás: AFP/Bo Amstrup

"Azt hiszem, egy kicsit megöregedtem.

Inkább beszélgetek a társakkal, vagy előveszek egy jó könyvet. Nagy ennek a vb-nek a médiavisszhangja, meg kell békélnem önmagammal" - magyarázta Kathrine Heindahl.

Ej, mondhatnánk, ez ám a valami.

Végre egy sportoló, akinek tényleg nem fontos ez a világ, aki tényleg képes lejönni a szerről. Ám lássuk csak, hogyan folytatódik az önvallomás:

Én küldök neki pár fotót, meg néhány sort, ő azt kiteszi és akkor mégsem érzik azt a követőim (akikről korábban Kathrine Heindahl úgy beszélt, hogy már nem érdekli őt, mit gondolnak róla - a szerk.), hogy teljesen magukra hagytam őket."

Gyorsan meg is néztem Kathrine Heindahl Insta oldalát. Szerencsére tényleg dolgozik a jóbarát.