Vágólapra másolva!
A magyar női kézilabda-válogatott olimpiai selejtezőtornán játszhat, miután a dán-norvég-svéd közös rendezésű világbajnokság középdöntőjének hétfői zárónapján drámai csatában 23-22-re legyőzte a horvát csapatot. A drámai meccs végén a szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir értékelte a látottakat.

Golovin Vlagyimir: A végén egyszerre dobbant a csapat szíve

Elképesztő izgalmak után győzött és olimpiai selejtezőtornán szerepelhet a magyar válogatott, így Golovin Vlagyimir is pozitívan értékelhetett a végén.

Golovin Vlagyimir nagyon boldogan értékelt Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Sok minden kiszakadt belőlem, az urolsó 20 perc meghatározta az egész meccset. Így szerettünk volna kezdeni is, de sok minden nem működött.

A végén egyszerre dobbant a csapat szíve. Küzdenünk kell, ha akarunk valamit.

Amikor úgy nézett ki, hogy elment a hajó, akkor elkezdtünk küzdeni. Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Természetesen be lettek gyakorolva dolgok, de ez a szív diadala volt. A taktika marad az öltözőben. Nem volt egyszerű az utolsó pár perc, de a lányok nagyon okosan játszottak. Böde-Bíró Blanka a legfontosabb hetest védte, örülök nagyon. Összességében jobban akartuk a sikert. Kezünkben volt a sorsunk az utolsó meccsen az olimpiai selejtezőt illetően, mindent megtettünk és ha nehezen is, de nyertünk. Innen előre lehet lépni, a hibákat majd javítani kell a jövőben, ez lesz a cél" - mondta az M4 Sport kamerája előtt a szövetségi kapitány.