Vágólapra másolva!
A negyeddöntős DVTK Hun-Therm csapatát erősítő Kaila Charles bekerült az idény legjobb tíz kosarasa közé a női Euroligában.

A sorozat tízes listát vezet a honlapján a legjobban teljesítő játékosokról, azt taglalva, hogy melyikük lehet a szezon végén a legértékesebb (MVP). 

A rangsorban jelenleg a tizedik helyen található a miskolciak amerikai légiósa, aki eddig 11,4 pontot és 8,1 lepattanót átlagolt az Euroligában.

A lista élén a tavaly Európa-bajnok belgák sztárja, a címvédő Fenerbahcéban szereplő Emma Meesseman áll, a második Kiss Virág klubtársa, Marina Mabrey (Mersin), a harmadik pedig az ausztrál Ezi Magbegor (USK Praha), aki korábban Sopronban is megfordult.

A DVTK 18 órakor, hazai pályán kezdi meg első Euroliga-negyeddöntőjét, a két győzelemig tartó párharcban a francia Villeneuve d'Ascq lesz az ellenfele.

A negyeddöntőben vannak további magyar érdekeltségek is, mivel a Kiss Virággal felálló török Mersin, a Határ Bernadettet foglalkoztató spanyol Salamanca és Juhász Dorka klubja, az olasz Schio is szerepel a kieséses szakaszban.