Vágólapra másolva!
A magyar férfi vízilabda-válogatott eddig remekel a dohai vizes világbajnokságon, amelynek keddi negyeddöntőjében Franciaország ellen ugrik medencébe. A nemzeti csapat játékosai fantasztikus környezetben pihenhetik ki a vb-meccsek fáradalmait.

A magyar együttes csoportgyőzelmének köszönhetően közvetlenül jutott a legjobb nyolc közé, Varga Zsolt címvédő, így már biztos olimpiai résztvevő csapata itt találkozik kedden Franciaországgal. A válogatott játékosai Doha legexkluzívabb kerületében, a West Bayen, azaz a nyugati öbölnegyedben található luxusszállodában pihenhetik ki a meccsek fáradalmait.

Elég takaros a szállás, mindenünk megvan. Svédasztalos étkezéseink vannak, amely elég változatos, a szobák nagyon kényelmesek" -

mondta Nagy Ádám, a magyar csapat játékosa.

A nemzeti együttes kapusa, Vogel Soma szerint minden adott a regenerációhoz és a felkészüléshez, csupán az utazáshoz kellett hozzászokniuk, mert 35 perc alatt tudnak megérkezni az uszodához.

A magyar válogatott a dohai vizes vb negyeddöntőjében kedden 18:30-tól küzd meg Franciaországgal a legjobb 4 közé jutásért.