Vágólapra másolva!
Akár a WBO-szervezet vb-címvédője ellen is ringbe szállhat Gálfi András, aki a hírek szerint elsőszámú kihívója lesz a középsúly új világbajnokának, a namíbiai Harry Simonnak. A veretlen nagyváltósúlyú Kótai Mihály szombaton, Liverpoolban az angol Ojay Abrahams ellen mérkőzik.

A veretlen nagyváltósúlyú Kótai Mihály április 13-án egy liverpooli gálán lép kötelek közé. A tizenöt profi mérkőzését egyaránt megnyerő (tizet kiütéssel) ökölvívó ellenfele az angol Ojay Abrahams (19-34-4) lesz. A gálát a Sport1 élőben közvetíti szombaton 20.45-től.

Nagy lehetőség előtt áll Gálfi András is, aki a hírek szerint nagyon közel került egy igazi címmérkőzéshez. A Félix-Promotion középsúlyú bunyósa állítólag az elsőszámú kihívója lehet a WBO új középsúlyú világbajnokának, a namíbiai Harry Simonnak. A WBO világranglistáján 7. pozícióban lévő magyar májusban, Dubaiban egy interkontinentális címéért száll ringbe a dél-afrikai Andile Tshongolóval szemben, ezt követheti a Simon elleni összecsapás.

A Félix-Promotion hivatalos honlapja szerint elmarad a nagy érdeklődéssel várt harmatsúlyú összecsapás Isaszegi Róbert és Lakatos Pál között. Miután Rácz Félix március első hetében megegyezett Lakatos Pál menedzserével, Paszterkó Lászlóval minden meccsel kapcsolatos részletben, Lakatos különböző dolgokra hivatkozva lemondta a tízmenetesre tervezett összecsapást. Isaszegi ennek ellenére nem marad mérkőzés nélkül, a menedzserek a szlovák Vlado Várhegyi személyében találtak ellenfelet számára.

Pincési László

Korábban: