Vágólapra másolva!
A Vjesnik című zágrábi napilap vasárnapi száma szerint az athéni olimpiáig biztosan folytatja pályafutását a horvát teniszfenomén, Goran Ivanisevic, akinek felépülése a legjobb ütemben halad.

Hétfőre, a heilbronni challenger-verseny nyitányára várható a két évvel ezelőtt Wimbledonban győztes horvát teniszező visszatérése. Legutóbb tavaly május 5-én játszott Buenos Airesben az argentin-horvát Davis-kupa meccsen párost, majd 11 nappal később később kés alá feküdt: vállműtéten esett át Münchenben.

Teniszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31016Ivanisevic gólt lőtt Boban búcsúmeccsén/sport/egyeni/tenisz/20021007ivanisevic.html

A bajor város közelében, a nagy előd Nikola Pilic akadémiáján készült 289 napi kényszerszünet után az újbóli fellépésre és ott játszott végre már olyan szettet is, amelyben nem "kéz alól" adogatott - újságolta a Vjesniknek. Heilbronnban azt szeretné felmérni: felépült-e már annyira, hogy vállalni tudja a játékot legalább párosban a közelgő horvát-amerikai DK-találkozón. Távlati terve pedig az, hogy ő vigye a horvát zászlót az athéni olimpia megnyitóján, s természetesen - ha már ott van - indulni akar az ötkarikás tenisztornán is.