Vágólapra másolva!
A paksi profi ökölvívógálán Nagy "Csonttörő" János nyolcmenetes felhozó mérkőzésen egyhangú pontozással győzte le az orosz Jevgenyij Strauszovot. Nagy május 20-án Los Angelesben WBO-címmecset vív az argentin Jorge Rodrigo Barrios ellen és a nagypehelysúlyú kiválóság a felkészülés állomásaként mérkőzött meg az orosszal, aki ugyan kibírta a nyolc menetet, de nem veszélyeztette Csontörő győzelmét, aki profi pályafutása során huszonnegyedszer fogadhatta a gratulációkat.

A nagyváltósúlyú Kovács "Vipera" Attila ezúttal nem tette kockára EBA-övét, hanem felhozó meccset vívott a lengyel Marcin Piatkowski ellen és a hatodik menetben kiütötte ellenfelét. Kovács következő ellenfele a Kótai Mihályt legyőző IBO-világbajnok Steve Conway lesz.

Mészáros András megosztott pontozással nyert Nagy Zsolt ellen a WBO pehelysúlyú interkontinentális övéért rendezett tizenkét menetes összecsapáson. Megvédte világbajnoki címét Csábi Bettina, aki ismét a francia Nadia Hockmi ellen bokszolt. A WIBF-GBU harmatsúlyú világbajnoka egyhangú pontozással, meggyőző teljesítménnyel győzte le Hockmit.

Bognár László IBC kisváltósúlyú világbajnoki összecsapással zárta profi pályafutását, de a búcsú nem sikeredett túl szépre, mert a szlovák Andrzej Sark a harmadik menetben technikai KO-val fejezte be a csatát.