Vágólapra másolva!
A WBC nagyközépsúlyú világbajnoka, Carl Froch korábban többször kihívta Joe Calzaghe-t. Többször viszont nem teszi: Froch szerint a walesi egy kövér öregember lett.

Az angol Carl Froch híresen szereti jártatni a száját, több alkalommal kihívta például Wales ökölvívó legendáját, Joe Calzaghe-t, aki azonban nem látott sok fantáziát az akkor még csak egy puszta ígéretnek tűnő Froch elleni párharcban.

Az angol bunyóst egy interjú keretében kérdezték meg, hogy még mindig szeretné-e a Calzaghe elleni összecsapást.

"Nem, nem igazán. Múlt hónapban láttam őt. Úgy néz ki, mint egy kövér öregember. Így nem sok értelmét látom, hogy bokszoljak vele" - hangzott a válasz, majd Froch kitért következő ellenfelére, Mikkel Kesslerre is: "Nem láttam, hogy sok ütést szedett volna be a Ward elleni találkozón. Több sérülése is volt a szeme környékén fejelésektől. De nem keltette egy korosodó bunyós benyomását."

"Nem volt ez egy 12 meneten át tartó igazi verés. Szerencsétlenül járt ezekkel a sérülésekkel, amelyek Ward stílusából adódtak, aki folyton bedobja a fejét. A bíró viszont engedte neki ezeket a dolgokat, ami szégyenletes volt" - tette hozzá a WBC-bajnok.

www.profiboksz.hu