Vágólapra másolva!
Chad Dawson legyőzésével egy csapásra a félnehézsúly királyává nőtte ki magát Jean Pascal, mi sem bizonyítja ezt jobban a napokban aláírt szupermeccse a veterán legenda, Bernard Hopkins ellen, amelyre december 18-án kerül sor Kanadában. A Bokszvilágtanács (WBC) övét birtokló sportoló edzője szerint Erdei Zsolt szóba sem jöhet, mint ellenfél, mert Pascal mindig a legjobbakkal akar bokszolni.

A haiti származású Jean Pascal edzője, Marc Ramsay a Lazonedeboxe.com portálnak adott hosszabb interjút, amelyben többek között elmondta, kívánságlistájukon jelenleg sem a WBO-világbajnok Brähmer, sem a WBA-király Sumenov nem szerepel.

"Ami Brähmert és Sumenovot illeti, a fő probléma az, hogy egyik sem eladható az HBO-n, mi pedig nagyban függünk ettől a csatornától. Sumenovnak egy tucatnyi meccs sincs a háta mögött. Mindenki Jean mögött jegyzi őket, így őt most egyik sem érdekli" - mondja Ramsay, akit Erdeiről is kérdeztek.

"Vicces, hogy szóba hozták Erdeit, mivel egyik kollégám, Rafael Villena, aki Erdeit is képviseli többek között, gyakran említette nekem a nevét. De megpróbáltam megértetni vele, hogy Erdei egyáltalán nem szerepel a céljaink között. Azt hiszem. sok időt nyerhetünk azzal, ha mindig a legjobbakkal próbálunk bokszolni, a WBC is bele fog ebbe menni, de ha kötelező címvédést írna elő, akkor majd megvizsgáljuk a lehetőségeinket."

Forrás: Profiboksz.hu