Torz fejjel, kórházból, infúzióval jelentkezett a UFC-ben kiütött Ferguson - fotó

UFC 249 Ferguson v Gaethje GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
JACKSONVILLE, FLORIDA - MAY 09: Tony Ferguson of the United States looks on against Justin Gaethje of the United States in their Interim lightweight title fight during UFC 249 at VyStar Veterans Memorial Arena on May 09, 2020 in Jacksonville, Florida. Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A jókedvét nem veszítette el Tony Ferguson, akit Justin Gaethje alaposan kidekorált a UFC 249-es gáláján.

Ferguson egy tizenkét meccse tartó győzelmi sorozattal a háta mögött érkezett a Justin Gaethje elleni meccsre. Eredetileg Khabib Nurmagomedov lett volna az ellenfele, de a koronavírus-járvány miatt erre a párosításra nem kerülhetett sor.

Tony Ferguson Gathje ellen nem járt sokkal jobban, 143 komoly ütés vagy rúgás landolt a testén, ebből száz a fejét érte.

Fantasztikus TKO: Nurmagomedov beugrója legyőzte Fergusont - videó

A koronavírus-járvány miatt közel két hónap kihagyás után Jacksonville-ben, zárt kapuk mögött ismét az oktagonba léptek a harcosok a UFC-ben. A gála főmérkőzésén az amerikai Tony Ferguson meglepetésre kikapott a beugró Justin Gaethje-től.

Fergusont a bunyó után rögtön kórházba kellett vinni, mert eltört az arccsontja, de megannyi sérülés látható a fején. Az amerikai anyák napja alkalmából egy fotót is posztolt a kórházból a feleségével, amin szinte ijesztő feje van a harcosnak.

Ferguson később egy videót is közzétett, amin az infúziós állvánnyal táncol a kórházban.