Óriási hiba történt az új dán teniszcsillag köszöntésekor

Lyon Open 6eme Sens tennis Horizontal
A handout picture taken and released by the Women's Tennis Association shows Denmark's Clara Tauson posing with her trophy following her victory over Switzerland's Vikorija Golubic in their Lyon WTA tournament final tennis match on March 7, 2021 in Lyon (Photo by ALEXANDRE HERGOTT / WTA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO /ALEXANDRE HERGOTT/WTA " - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
A nyolcaddöntőben Babos Tímeát legyőző dán Clara Tauson nyerte a 235 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású lyoni keménypályás női tenisztornát. A Reuters tweetjében is köszöntik az új teniszcsillagot, csak éppen azt nem sikerült elérni, hogy Tauson legyen a képen.

Ezt a Twitter-fiókot több mint 23 milló ember követi, nem lehet tehát azt mondani, hogy alegységprobléma lenne a hiba. Nézzük akkor a képet.

Ezen a képen nem az van, akinek lennie kellene Forrás: Twitter

A győztes nevét sikerült eltaláni, de a képen nem Tauson van, hanem Ons Jabeur, aki szintén teniszező, tunéziai, de semmi köze nincs Tauson vasárnapi győzelméhez.

A selejtezőből indult, 18 éves játékos a világranglista 139. helyezettjeként diadalmaskodott a vasárnapi döntőben, amelyben a nála kilenc hellyel előrébb rangsorolt svájci Viktorija Golubic volt az ellenfele.
Tauson először került döntőbe WTA-tornán, tehát pályafutása első sikerét ünnepelhette.

Forrás