Apa lesz a világbajnok magyar kajakos

Birkás Balázs, Balaska Márk
Racice, 2017. augusztus 26. Balaska Márk és Birkás Balázs elsőként ér célba a férfi kajak párosok 200 méteres versenyének döntőjében a racicei kajak-kenu világbajnokságon, Csehországban 2017. augusztus 26-án. A kajakpáros aranyérmes lett. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Balaska Márk, a Honvéd kétszeres világbajnok kajakosa a közösségi oldalán tudatta a világgal, hogy apa lesz.

A 25 éves sprinter és a párja, a kétszeres fitneszvilágbajnok Papp Andrea az Instagramon mutatták meg az első fotót a jövevényről, akiről egyelőre nem tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e.

Balaska Márk a 2017-es racicei világbajnokság aranyérmes lett Birkás Balázzsal K-2 200 méteren, egy évvel később pedig megvédték a címüket a portugáliai 2018 Montemor-o-Velhóban.

A K-1 200 méteres sprintszám a tokiói olimpia után kikerült az olimpiai programból, Balaska pedig egy korábbi interjúban elmondta, úgy érzi, egyre inkább ellehetetlenítik a sprintversenyzőket, ezért nem tartja kizártnak, hogy a közeljövőben sportágat váltson. Lehetősége van bőven, hiszen tavaly harmadik lett a jet-ski magyar bajnokságon, valamint a küzdősportok is nagyon érdeklik.