Vágólapra másolva!
Fetter Erik a Giro d'Italia harmadik szakaszán a legjobb magyarként, a 41. helyen zárt. Az etap után óriási köszönetét fejezte ki a magyar szurkolóknak ezért a három napért, hogy a fővárosban és környékén, és a vidéki szakaszokon egyaránt ennyien támogatták őket.

„Méltó zárása volt ez a nap a magyarországi Giro d'Italia szakaszoknak, rengetegen voltak Kaposváron, és a Balaton környéki kis falvak mindegyike is rózsaszínbe borult.

Ez a szakasz könnyű volt, az első támadásból kialakult a szökés, amiben Samule Rivi lévén mi is képviseltük magunkat.

Így megvalósult az a forgatókönyv, amit terveztünk, és onnantól kezdve csak a mezőnyben kellett haladnunk. Így tényleg faluról falura, városról városra ki tudtuk élvezni a szurkolók beleélését, láthattuk a boldogságukat, ez szuper volt" – kezdi Fetter Erik beszámolóját a mai napi napról.

Fetter Erik lett a legjobb magyar a Giro harmadik szakaszán Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A szakasz vége természetesen nehéz volt, stresszes és veszélyes, ahogy általában a sprint szakaszok vége. A fináléban, nagyjából 2,5 km-re a cél előtt próbáltam felvezetni a fő emberünknek, Vincenzo Albanesenek a sprintet, aki végül a 14. helyen zárt" – mondja Fetter Erik (EOLO-KOMETA).

Fetter Erik kiemelte, hogy a mezőnyből rengetegen megkeresték azzal, hogy le vannak nyűgözve Magyarországtól, és ettől a három naptól.

– árulta el az EOLO-Kométa fiatalja.

A magyarországi Giro-rajttal az Origo Sport kiemelten foglalkozik. Az összes friss hír és érdekesség egy helyen IDE KATTINTVA olvasható!