Vágólapra másolva!
Kiss Norbert a negyedik sorból rajtolva a vasárnapi fordított rajtrácsos futamot is megnyerte a gyorsasági kamion Európa-bajnokság második fordulójában, a Hungaroringen.

A címvédő és háromszoros Európa-bajnok magyar pilóta a negyedik futam rajtjánál jól helyezkedett, és az óvatosságot is szem előtt tartva gyorsan feljött ötödiknek. A második kör elején, majd közepén ismét egy-egy helyet lépett előre. A hetedik körben aztán feljött másodiknak, és az élen haladó francia Teo Calvet hibáját kihasználva a nyolcadik körben az élre áll. Kiss ezt követően simán ért célba.

A későbbi győztes Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője (elöl) MAN típusú versenykamionjával Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az Eb-pontversenyt vezető 37 éves szombathelyi pilóta szombaton és vasárnap rajt-cél győzelmet aratott az első, illetve a harmadik futamon, az első nap második viadalán azonban óriási balesetbe keveredett, amely a vasárnapi szereplését is kérdőjelessé tette.

A győztes Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője a gyorsasági kamion Európa-bajnokság második, magyarországi fordulója negyedik versenyének eredményhirdetésén Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A kamion Eb következő fordulóját július 2-3-án Szlovákiában rendezik.