Vágólapra másolva!
Számos érdekesség történt szombaton a sportvilágban, ezekből szemezgettünk. Visszapillantó.

Magyar szempontból sajnálatos és döbbenetes hírrel indult a nap, ugyanis a svédországi Göteborgban zajló U19-es bandy (jéglabda) világbajnokságra meghívott U21-es magyar válogatottat kizárták a tornáról, mert az egyik játékos megbukott a drogteszten.

Örömteli hírt kapott a vb-n szereplő magyar kézilabda-válogatott Mikler Roland sérült ujja kapcsán, annak ellenére, hogy a kapus végigvédte a Brazília ellen megnyert mérkőzést az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában.

Még mindig él a remény a magyar válogatott számára Forrás: MTI/Kovács Tamás

Játékosigazolások szabálytalan elszámolása miatt súlyos büntetést kapó Juventus a harmadikról a 10. helyre csúszott vissza az olasz bajnokságban, így jelenleg ugyanannyi pontra van a kieséstől, mint a BL-indulást érő helyektől. Természetesen ez a trollokat is megihlette, és a közösségi médiában számos mém készült a nehéz helyzetbe került csapatról.

Sok szurkolónak okozott kellemes perceket a katari labdarúgó-világbajnokság legszexisebb szurkolónője, a horvát Ivana Knöll, aki óriási népszerűségre tett szert a hatalmas mellei és a formás alakja miatt. Az egykori szépségkirálynő kacér fotóval lepte meg rajongóit, ugyanis megmutatta fedetlen kebleit.

Egészen hátborzongató élményben volt része a korábbi Super Bowl-győztes amerikaifutballistának, Derek Wolfe-nak, aki a közösségi oldalán számolt be róla, hogyan és miért vadászott le egy hatalmas hegyi oroszlánt, amely a környéket terrorizálta.