Vágólapra másolva!
A csütörtöki nap sem telt eseménytelenül a hazai és a nemzetközi sportvilágban, így amennyiben lemaradt volna a legfontosabb történésekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Csütörtök este a Ferencváros az idegenbeli 6-1-es siker után 2-1-re győzte le a máltai Hamrun Spartans csapatát, így a magyar bajnok kettős győzelemmel jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének playoffjába. A Debrecennek ugyanakkor szomorú véget ért a nemzetközi kupamenetelés, mivel az idegenbeli gól nélküli döntetlent követően kiütéses vereséget szenvedett az osztrák Rapid Wientől.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka minden percét élvezi az anyaságnak, legutóbb a közösségi oldalán osztott meg egy megható fotót az augusztus elején született kislányáról, Layber-Gelencsér Kamíliáról.

Újabb elképesztő részletek derültek ki Neymar szaúdi átigazolását illetően, ugyanis az al-Hilal újdonsült sztárjának több luxuskövetelés is volt, hogy aláírja a meglehetősen extrém szerződését.

Nem rég még Lionel Messi utódjának tartották a Barcelona 20 éves támadóját, Ansu Fatit, aki azonban hamarosan klubot válthat, és már a katalán klub vezetőségével is közölte, hogy távozni szeretne.

Sajnos ez a nap sem telt el szomorú haláleset nélkül, mivel 22 évesen meghalt Mandy Mulvey skót jégkorongozó, valamint szintén elhunyt Kotsis Attiláné, Gabi néni, a magyar röplabdasport korszakos egyénisége. A néhány napja mindössze 43 éves korában meghalt olimpikon, Helen Smart tragédiájáról pedig újabb megrázó információk derültek ki, ugyanis a korábbi úszó holttestére a négy éves kislánya talált rá.