Csapattársának kellett lefognia a dühöngő golfozót - videó

776038462 golf Horizontal
Europe's Northern Irish golfer, Rory McIlroy walks onto the 2nd green during his singles match against US golfer, Sam Burns on the final day of play in the 44th Ryder Cup at the Marco Simone Golf and Country Club in Rome on October 1, 2023. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)
Vágólapra másolva!
Teljesen kivetkőzött magából Rory McIlroy a Ryder-kupa szombati játéknapjának a végén. Az északír sztárt úgy kellett betuszkolni egy kocsiba, mielőtt teljesen elszabadult volna a pokol.

A Rómában zajló hagyományos Európa - Egyesült Államok csapatversenyen mindig is nagyobb a feszültség, mint egy szimpla tornán, ezúttal viszont Rory McIlroynál teljesen elszakadt a cérna. Az északír sztár már a játéknap végén, a parkolóban ugrott neki az egyik amerikai játékos, Patrick Cantlay segítőjének (caddy) Joe LaCavának, és, ha nincs ott vele csapattársa, Shane Lowry, ki tudja mi történik.

McIlroy sűrű káromkodások közepette alighanem azt nehezményezte, hogy a Lowry oldalán az amerikai Cantlay és Wyndham Clark ellen vívott páros meccsük előtt LaCava még az előtt a levegőbe hajította a sapkáját, hogy ő elütötte volna a labdát. A caddy így megzavart, a labda nem ment be a lyukba, az amerikaiak pedig egy pontot faragtak tetemes, ötpontos hátrányukból.