Vágólapra másolva!
Mindössze 29 évesen meghalt a brazil testépítő, Christian Figueiredo.

A sportoló tragikus halálhíréről a felesége, Vivi Torres számolt be a közösségi oldalán. A 29 éves brazil testépítő májműtéten esett át a napokban, ám a beavatkozás során fellépő szövődmények következtében életét vesztette.

"11 éve ismerkedtünk meg, és soha nem hagytuk el egymást. Mindig te leszel! Örökké szeretni foglak. Isten most magához hívott egy gyönyörű és biztonságosabb helyre, amit megérdemelsz" – búcsúzott egy megható videóval férjétől a szintén testépítő Vivi Torres.

Az elhunyt testépítő barátja, Ricardo Alexandre Martins Correia azt mondta a Generation Ironnak, hogy "egy rutinműtétnek kellett volna lennie, de komplikációk léptek fel, az orvosok pedig semmit sem tehettek barátja megmentéséért.

"Chrisnek át kellett esnie a műtéten, de sajnos közben agyvérzése volt. Az orvosok megpróbálták megakadályozni a vérzés, de a teste egyszerűen sokkot kapott, és szívrohamot kapott".

Figueiredo 2022-ben szerezte meg azt a kártyát, amellyel már a profi testépítők között versenyezhetett, jövőre indult volna az IFBB Testépítő és Fitness világbajnokságon.