Vágólapra másolva!
A 2002-es wimbledoni döntős argentin teniszezőt, David Nalbandiant szexuális zaklatással vádolják. A sztársportolót azzal gyanúsítják, hogy rejtett kamerával lefilmezte korábbi barátnőjét.

David Nalbandian rejtett kamerával figyelte a korábbi barátnőjét

David Nalbandian - aki a 2000-es években a tenisz elit játékosai közé tartozott, 2002-ben wimbledoni döntőig jutott - 2022 szeptemberétől 2023 júniusáig Araceli Torrado modellel volt együtt.

David Nalbandiant szexuális zaklatással vádolják Forrás: AFP/Juan Mabromata

Ezalatt a hírek szerint rejtett kamerával figyelte a csinos nőt, ráadásul a szakításuk után sem hagyott fel ezzel.

Az egészre akkor derült fény, amikor a nő bátyja furcsa "izzást" vett észre húga hálószobájában a szellőző mögött. Eltávolította annak fedelét, és megtalálta a szerkentyűt - írja a Ripost.

"Borzalom, leírhatatlan érzés fogott el – reagált erre Torrado.

- Nemcsak figyelt, hanem meztelenül is láthatott..."

David Nalbandiant (szexuális) zaklatással vádolják

A nő azonnal feljelentette Nalbandiant a rendőrségen, de akkor bizonyítékok hiányában ejtették a vádakat. A nyomozás azonban továbbra is folyik, tudniillik

Torrado és ügyvédjei hangfelvételeket és üzeneteket mutattak be, amelyek ahhoz vezettek, hogy Nalbandian végül beismerte, valóban kamerát helyezett el a nő lakásán.

A La Nacion argentin lap arról számolt be, hogy az egykori teniszcsillag hangüzenetében kijelentette:

"Akarod, hogy őszinte legyek? Igen, beállítottam a kamerát, de nem láttam semmit, mert gond volt az internettel" - mondta Nalbandian.