Vágólapra másolva!
Óriási örömhírt közölt rajongóival a profi pankrátorként ismert Alexa Bliss, ugyanis megszületett az első gyermeke.

A gyönyörű sportolónő, aki az amerikai énekes Ryan Cabrera felesége, a közösségi médiában számolt be róla, hogy hétfőn életet adott kislányának, aki a Hendrix Rouge nevet kapta.

Megszületett a profi pankrátor, Alexa Bliss első gyermeke Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Alex Bierens De Haan

A zenész és a WWE-sztárja 2022 áprilisában házasodott össze, idén májusban pedig bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig egy cseppet sem hétköznapi videóval tudatták a rajongókkal, hogy megszületett a kisbabájuk.

A rövid videóban Cabrera – "lányos apuka" feliratú sapkában – egy hordozóban cipeli a kisbabát a házuk folyosóján, miközben a legendás Jimi Hendrix "Foxey Lady" című dala szól, majd a WWE kommentátorait utánozva bejelentette a gyermek súlyát, végül az újdonsült apa a gyerekszobában térdre rogyva tisztelgett kislánya előtt.

Egyelőre azt nem tudni, hogy az Instagramon több mint hatmillió követővel rendelkező Bliss mikor lép újra a ringbe, de a „The Goddess", vagyis „Az istennő" becenéven ismert pankrátorsztár korábban azt nyilatkozta, hogy tervei szerint már egy hónappal a szülés után szeretne visszatérni a WWE-be.