Fontos döntés született a párizsi olimpián szereplő magyar sportolók szempontjából

SCHMIDT Ádám
Budapest, 2023. december 9. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár beszédet mond a Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlésén a Pesti Vigadóban 2023. december 9-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár a Magyar Olimpiai Bizottság szombati közgyűlésén bejelentette, hogy megemelik az olimpiai és paralimpiai jutalmakat a jövő évi párizsi játékokra.

így a sportolóink tízszázalékos emelésre számíthatnak a párizsi olimpiát és paralimpiát illetően" - hangsúlyozta köszöntőjében Schmidt Ádám a Vigadóban zajló közgyűlésen.

Budapest, 2023. december 9. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár beszédet mond a Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlésén a Pesti Vigadóban 2023. december 9-én Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A MOB közgyűlésén az államtitkár és Fürjes Balázs NOB-tag köszöntője után Gyulay Zsolt elnök adott számot a legutóbbi, májusi közgyűlés óta eltelt időszakról, illetve többek között a párizsi olimpia sportágankénti előrejelzésének aktualizálásáról hallgathattak meg tájékoztatót a résztvevők, akik az ülés valamennyi beszámolóját elfogadták.