Vágólapra másolva!
Sokan meglepődtek, amikor ifjabb Knézy Jenő távozott a Győr+Média vezérigazgatói tisztéből, és azóta újfent az MTVA-nál fáradozik. Ennek okairól nyilatkozott a Metropolnak.

Knézy Jenő vérnyomásával is akadnak gondok

"A szervezetem jelezte, hogy túl sok volt a feladat az elmúlt csaknem négy esztendőben – újságolta Knézy. 

Knézy Jenő
Knézy Jenő szervezete jelezte, lassítania kell 
Fotó: Szabó Miklós

- Győrben mindig csütörtökön fejeztem be a tennivalóimat, majd péntek-szombat-vasárnap a tévéközvetítések állítottak új feladat elé. Így aztán magamra, a családomra, a barátokra nem maradt időm. 

Mivel a vérnyomásommal is akadtak gondok, a távozás mellett döntöttem. Figyelmeztető jelnek tekintettem azt is, hogy a környezetemben tragikusan fiatalon mentek el ismerősök, barátok,

 mint például a hozzám hasonlóan 1972-es születésű, 149-szeres válogatott kosárlabdázó Sitku Ernő, aki 2020. májusában hunyt el" - modndta a Metropolnak ifjabb Knézy Jenő.

Hozzátette, azt végképp nem kívánta, hogy a stressz eluralkodjon rajta, az éjszakai 4-5 órás pihenés riasztó jövőképet jelentett számára, továbbá nem szívesen osztozna édesapja, a tévés legenda sorsában, hiszen emlékezetes: idősb Knézy Jenő mindössze 59 évet élt.

Knézy Jenő még sokáig szeretne élni

"Most vagyok ötvenkettő, és ha a Jóisten segít, még sokáig szeretnék élni, dolgozni. Mióta visszatértem az M4Sporthoz, már 

három egészségügyi felmérésen vagyok túl. Barátom, Merkely Béla professzor úr évek óta ajánlja a teljes kivizsgálást, és most éppen a keringési rendszerem „átvilágítása” van soron"

 - árulta el a riporter.

A teljes beszélgetés ITT olvasható el.