Vágólapra másolva!
Az egykori nehézsúlyú világbajnok, Mike Tyson leharapott fül alakú cukorkát dobott piacra, utalva ezzel az Evander Holyfield elleni legendás bokszmeccsére, amely során leharapott egy darabot ellenfele füléből.

Minden idők legbotrányosabb és legemlékezetesebb bokszmeccsét rendezték 1997 júniusában. A két nehézsúlyú világsztár, Evander Holyfield és Mike Tyson visszavágójának harmadik menetében Tyson leharapott egy darabot ellenfele füléből, majd a véres cafatot a padlóra köpte. A mérkőzés újraindítása után, 20 másodperccel az etap vége előtt Tyson újra harapni akart, ekkor Holyfield másik fülére támadt, de ezúttal célt tévesztett. Ezt követően aztán elszabadultak az indulatok, a ringet rendőrök lepték el, Tysont pedig végül leléptették.

BOX-TYSON-HOLYFIELD-BITE 2
Mike Tyson és Evander Holyfield meccse a boksztörténelem egyik leghíresebb ütközete 
Fotó: AFP (Photo by JEFF HAYNES / AFP)

Mike Tyson bizarr cukorkája

Közel 25 évvel a legendás meccs után Tyson cége olyan fül alakú gumicukrot dobott piacra, amelyből hiányzik egy darab, a termék a szellemes "Mike Bites" (Mike harapása) elnevezést kapta.

Az egyelőre Kaliforniában, Massachusettsben és Nevadában kapható cukorka természetesen az egykori nehézsúlyú világbajnok hozzájárulásával készül, Tyson a közösségi médiában rövid jellemzést adott a termékről. 

Ezek a fülek tényleg nagyon finomak

- jegyezte meg kommentjében Tyson.

Az 57 éves bokszlegenda egyébként nagy erőkkel készül a visszatérésre, július 20-án a YouTube-sztár bokszolóval, Jake Paullal fog megmérkőzni a texasi AT&T Stadionban. 

Kapcsolódó cikkek