Vágólapra másolva!
Luis Figo, a napokban az Év játékosának választott portugál középpályás sürgeti klubját, mondván: vegye már meg a Real Madrid a Manchester United gárdájában mostanság mellőzött David Beckhamet (is).

"Mondtam Florentino Perez elnöknek, tegyen meg mindent Beckham leigazolásáért" - nyilatkozta a tavalyi aranylabdás, az idei év FIFA-legjobbjának választott portugál klasszis.

Beckham második lett Figo mögött a FIFA-választáson, negyedik az Aranylabda-szavazáson - mindenesetre az MU utóbbi négy bajnokiján nem kezdett, nem is nagyon játszott. Könnyebb sérülés kipihenésével "takaróznak", megy a találgatás, természetesen sok nagy európai klub szívesen látná.

Persze legtöbbjük csak álmodozhat az angol játékmester szerződtetéséről, viszont a Realnak - az edzőközpont eladásával - éppen akad egy kis "fölösleges" pénze. Figo pedig ugye annak ellenére "kívánja" Beckhamet, hogy saját posztját fenyegetné, a királyi középpályán amúgy meg játszogat egy Zidane, egy McManaman, nem beszélve Helgueráról vagy Makaleléről és a megannyi, egyelőre többnyire csak a padot koptató trónkövetelőről.

Ajánlat:

Korábban:

Owent, Sevcsenkót vagy Henryt akarja a Real