Vágólapra másolva!
Érdekes hírről számolt be az Energie Cottbus labdarúgócsapatának honlapja. Klaus Stabach, a német Bundesliga élvonalában szereplő klub menedzsere szerint tévesek azok a sajtóértesülések, miszerint a csapat szerződtette Marco Gebhardtot és Lőw Zsoltot.

Alig egy hete jelent meg a hír, hogy újabb játékost szerződtet a Cottbus, s hogy Vasile Miriuta, Sebők Vilmos és Vincze Ottó mellett Lőw Zsolt lesz az egykori keletnémet csapat negyedik magyar futballistája. A klub hivatalos honlapján aztán Klaus Stabach menedzser cáfolta a híreket.

"Meg van kötve a kezünk" - jegyezte meg Stabach, aki cáfolta a különféle sajtóorgánumokban megjelent kész tényként közölt állításokat, amelyek szerint a klub szerződtette volna a frankfurti Marco Gebhardtot és az újpesti Lőw Zsoltot. "Az aláírás még nem történt meg. Nem köthetünk olyan kontraktust, amelyet nem tudunk teljesíteni. Csak biztosra megyünk" - mondta a menedzser, aki jelezte, a Kirch-krízis miatt egyelőre nem tudja, a csapat milyen bevételekkel számolhat. Amíg nem tudják garantálni az ígérteket, addig nem írják alá Lőwék szerződését. Az optimizmusra jellemző, hogy a klub továbbra is csatárt keres.

Ajánlat:

A Bundesliga végeredménye

Korábban:

Fórum:

Magyarok a Bundesligában