Vágólapra másolva!
A Ferencváros szombaton remek hangulatú mérkőzésen 2-0-ra nyert Békéscsabán. A két szurkolótábor - a múlttal ellentétben - meglepően békésen és barátságosan viseltetett egymás iránt. Egészen a lefújásig. Ekkor egy fiatal hazai szurkoló a levonuló Szűcs és Dragóner felé futott, s hiába fogták le időben a meggondolatlan ifjút, a ferencvárosi ultrák megindultak a kerítés és a helyiek felé.

Szerencsére a rendőrök időben megfékezték az indulatokat. Mindenesetre kár volt ezért az intermezzóért, hiszen a telt ház és a kiváló atmoszféra már-már a régi szép időket idézte.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020802aborsodi.htmlEredmények, menetrend/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

A mérkőzésről és a záró sípszót követő afférról Szűcs Lajos, a Ferencváros kapusa a következőket mondta: "Nem volt veszélyes az ügy, nem volt fenyegető a srác közeledése. Jól kezdtük a meccset, s bár az első helyzet a csabaiak előtt adódott, az első félidőben nekünk négy ziccerünk akadt, ám ezeket sajnos kivétel nélkül elrontottuk, pedig már ekkor bebiztosíthattuk volna a győzelmet. Mindezt a szünet után tettük meg, addigra a békéscsabaiak elfáradtak, viszont addig nagyon felszívták magukat ellenünk. Nehéz meccs, nehéz győzelem volt, de azt hiszem a hazai szurkolók is elismerik, megérdemelten hoztuk el a három pontot."

Bánki József