Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 7. fordulójának záró mérkőzésén a soproniak végig támadószellemben futballoztak, jóval több helyzetet dolgoztak ki a Békéscsabánál, és akár nagyobb különbségel is győzhettek volna. Így már nincs nyeretlen csapat az élvonalban.

Borsodi Liga, 7. forduló:
Sopron - Békéscsaba 3-1 (2-1)
Sopron, 1500 néző
vezette: Kassai
Sopron: Farkas - Horváth R., Szabados, Tóth A. - Orabinec (Fehér, 70.), Csiszár, Somogyi, Pintér, Tóth I. (Perger, 61.) - Tóth M., Tiber (Sira, 56.)
Békéscsaba: Fekete - Valentényi, Gabala, Udvari - Szeverényi, Fehér, Szilveszter, Grujic (Cseke, 46.), Megyesi (Vincze, 79.) - Miculescu (Hoffmann, 79.), Gavrilovic
gól: Tóth M. (17.), Somogyi (27. - 11-esből), Sira (92.), illetve Megyesi (24. - 11-esből)
sárga lap: Megyesi (72.)

17. perc: Tóth I. bal oldali beadása átszállt a békéscsabai védők fölött, Tóth M. a kaputól 7 méterre lekezelte a labdát és Fekete alatt a kapu közepébe helyezett (1-0).

24. perc: Tóth A. a soproni 16-oson belül a levegőben meglökte Szeverényit. A megítélt büntetőt Megyesi a jobbra mozduló Farkas mellett a bal alsó sarokba helyezte (1-1).

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020913aborsodi.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

27. perc: Somogyi ívelt a csabai térfél közepéről a kirobbanó Csiszár elé, akit a csabai 16-oson belül Grujic fellökött. Újabb 11-es! Ezt Somogyi laposan a kapu jobb oldalába lőtte (2-1).

92. perc: kitámadott a Békéscsaba, és ez lett a veszte. Sira kapura tört, egy csellel elfektette Feketét, és a bal alsó sarokba helyezett (3-1).

Komjáti András, a Sopron vezetődzője: "Elégedett vagyok az akarással, megszakadt a régóta tartó kudarcsorozat. Úgy gondolom, jobb helyzetkihasználással sokkal hamarabb is bebiztosíthattuk volna a győzelmünket. Remélem, a sikertől oldódik majd a görcs a fiúkban. Természetesen nincs hurráhangulat, nagyon sok még a tennivaló."

Garamvölgyi Lajos, a Békéscsaba vezetőedzője: "Gratulálok a soproniaknak, ők uralták a középpályát, ezért érzésem szerint megérdemelt a Matáv győzelme."

Botár László