Vágólapra másolva!
Két kispesti és siófoki játékos is bekerült e heti virtuális válogatottunkba. Nem véletlenül, ugyanis a Honvéd - Tóth kapus és Bárányos jó játékának köszönhetően - értékes győzelmet aratott az immár újra sereghajtó Békéscsaba ellen, a Siófok pedig Kuttor és a csereként beálló, s duplázó Szabó Csaba vezérletével gyűjtötte be - a felsőházba jutás szempontjából igen fontos - három pontot a Sopronnal szemben.

Szintén két futballistát "delegált" a Fradi, amely nagyrészt Lipcsei és Tököli hajrábeli parádéjának köszönheti a Dunaferr elleni diadalát. Külföldről az újra betaláló grazi Szabics és a vesztes meccsen eredményes bredai Fehér Csaba kapott "behívót".

Tóth József (Kispest): A harmincéves hálóőr bravúrok sorozatát mutatta be a Békéscsaba elleni kiesési rangadón, csapata pedig győzelmével feljött az utolsó előtti helyre a tabellán.
Fehér Csaba (NAC Breda): A De Graafschap otthonában a tizennyolcadik percben szabadrúgásból a hollandiai magyar légiós szerzett vezetést a NAC-nak, sőt hat perccel később már kettővel is vezettek a vendégek. A nyolcvannyolcadik percig 1-2-es győzelemre álltak Fehérék, azonban ekkor két gyors találattal fordítottak a hazaiak - az elmaradt bredai pontgyűjtés nem a magyar játékoson múlt.Elek Norbert (MTK): A huszonöt esztendős, 191 centiméter magas védő nagyban hozzájárult a listavezető Hungária körútiak zalaegerszegi győzelméhez, ugyanis az ő fejesgóljával szerzett vezetést az MTK. A meccs hátralévő részében is magabiztosan futballozott, nagy skalphoz segítve ezzel az Egervári-alakulatot.Kuttor Attila (Siófok): A "fél NB I-et" bejárt hátvéd Siófokon is meccsről meccsre jó teljesítménnyel rukkol elő, s bár gyorsasága egyesek szerint megkopott, a csatárok nem igazán szeretnek a jól helyezkedő Kuttor ellen játszani. A balaton-partiak otthon a Sopront győzték le 2-1-re, s hatodik a tabellán.Lőw Zsolt (Cottbus): Az enyhén szólva a kiesés szélére sodródott Cottbus meglepetésre pontot rabolt a tizedik Hamburg otthonából. Az egykori újpesti futballista végig a pályán volt, játékával sokat hozzátett az értékes cottbusi pontszerzéshez.
Bárányos Zsolt (Kispest): A belga Lommelből hazatérő válogatott középpályás vezéregyénisége a mostani sikerével az utolsó helyről elmozduló Kispestnek. A Békéscsaba ellen - többek között - látványos szabadrúgásgóljával hívta fel magára a figyelmet a huszonhat esztendős játékos.Szabó Csaba (Siófok): A huszonhét éves támadó a hét végén hibátlan cserének bizonyult, ugyanis beálltát követően kétszer is bevette a soproni együttes kapuját, győzelemhez segítve ezzel csapatát.Lipcsei Péter (Ferencváros): Az FTC csapatkapitánya nem először szerepel válogatottunkban, ezúttal - csapatához hasonlóan - a hajrában remekelt: góljával és gólpasszával érdemelte ki a csapattagságot.Rósa Henrik (Újpest): Igaz, hogy a Győrnek lőtt gólja vitatott körülmények közt született (kézzel vette le a labdát), a Horváthnak és Tokodynak adott gólpasszában viszont senki sem találhat kivetnivalót.
Tököli Attila (Ferencváros): A hét végi meccs előtt gólt ígért, s ezt be is tartotta a válogatott csatár, kétszer volt eredményes a Dunaferr ellen.Szabics Imre (Sturm Graz): A fiatal, egykori ferencvárosi csatár a hét végén igen fontos találatot szerzett Ausztriában. A bajnokságot - most már "csak" - tizenegy ponttal vezető Austria Wien otthonában ő lőtte a Sturm második gólját, a derbi vége pedig óriási meglepetésre 1-2 lett! Ez volt a magyar játékos kilencedik osztrák bajnokin szerzett találata.

(Megjegyzés: Az egeret a figurák fölé helyezve olvashat a hét legjobbjairól.)