Vágólapra másolva!
A hétvégén hosszabb időre kidőlt a sorból Michael Ballack, viszont a következő fordulóban várhatóan már a Bayern München labdarúgó csapatának kezdő tizenegyében kap helyet Sebastian Deisler. Játékvezetői műhibára hivatkozva a Hansa Rostock megóvta hannoveri mérkőzését, az 1860 München elnöke ellen pedig letartóztatási parancsot adtak ki - zajlik az élet a Bundesligában.

A 26 éves Michael Ballack - akit legutóbb az Év játékosának választottak Németországban - a Bayer Leverkusen elleni bajnokin szenvedett bokaszalag-szakadást. Ballack jelenleg gipsszel a lábán fekvésre van ítélve, s leghamarabb 6-7 hét múlva térhet vissza.

A 23 éves, egy hónapja kupamérkőzésen már csereként beállt Deisler kedden ismét bekapcsolódik az edzésekbe, és szombaton a Bochum ellen ott lehet a pályán. A Hertha BSC-től igazolt irányító térdét összesen ötször műtötték. Tavalyelőtt október 13-án, a Hamburg elleni bajnokin sérült meg, s később kiderült: operációra van szükség. Hosszú kényszerszünet után március végén játszott újra, majd április elején ismét harcképtelenné vált, és a vb-t is ki kellett hagynia.