Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlElmaradt a keddi BL-csoda/sport/focivilag/bl/20030319elmaradt.htmlNem érdektelen a BL?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=20592BL-magazin 2002/03http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=52057

Héctor Cúper mester számára csupán az jelent gondot, hogy szinte teljesen elfogytak a csatárai: Gabriel Batistutára a BL-ben nem számíthat, hiszen a Roma színeiben már pályára lépett a sorozatban, Kallon és Ventola még mindig sérült, Recoba és Vieri pedig eltiltását tölti - az uruguayit még a Barca ellen állították ki, Bobo pedig a legutóbbi fordulóban megkapta a harmadik sárga lapját. Az argentin trénernek így nincsen valami sok alternatívája, a csatársorban csak a fiatal nigériai Obefami Martins áll a rendelkezésére. Jobban mondva, Cúper akár a hosszú sérüléséből felépült Hernán Crespót is pályára küldheti, ám ő minden bizonnyal csak a kispadon kap helyet, és csak a végszükség esetén (vagy többgólos vezetésnél) küldik majd be.

Leverkusen - Internazionale
Leverkusen, 20.45
Newcastle - Barcelona
Newcastle, 20.45




A Newcastle persze a lehető legjobb összeállításban játszik majd, csupán a legutóbbi bajnokin megsérült Gary Speed hiányzik majd a csapatból. Kieron Dyer és Laurent Robert viszont felépült, és mindketten ott lesznek a kezdő tizenegyben, elöl pedig a Shearer, Bellamy csatársor rohamozhatja majd a katalánok kapuját.

A csoport: Newcastle-ba utazik a Barca/sport/focivilag/bl/20030317szerdara.html?pIdx=2