Vágólapra másolva!
A Blackburn Rovers támadója, Andy Cole összeveszett edzőjével, Graeme Sounesszel, ami miatt átadólistára tették, és a Middlesbrough, valamint a Manchester City máris bejelentkezett érte. Kevin Keegan egyébként a Barcelona holland középhátvédjére, Frank de Boerra is szemet vetett.

Az Everton a Celtic bolgár középpályását, Sztilian Petrovot szemelte ki magának. Az Udinese a Parmában futballozó ausztrál Mark Brescianóval szeretné pótolni a nyáron minden bizonnyal Angliába igazoló cseh Marek Jankulovskit.

A Partizan Beograd 21 esztendős, válogatott védőjét, Goran Vidicet az Internazionale és a Manchester United is szeretné leigazolni. Az Inter egyébként a hírek szerint a Barcelona brazil középpályásáért, Fábio Rochembackért is bejelentkezett.

A Juventus uruguayi támadója, Marcelo Zalayeta a nyáron a Perugiába igazolhat - a torinóiak őt adnák cserébe Miccoliért. A Zebrák másik kiszemeltje, a portugál Hélder Postiga után a Tottenham Hotspur is érdeklődik.

A svéd Par Zetterberg a szezon végén biztosan klubot vált, és a görög Olympiakosztól visszatér egykori csapatához, a belga Anderlechthez. A Hertha BSC a török Galatasaray csatárát, Ümit Karant szeretné leigazolni, aki Németországban látta meg a napvilágot, és fél családja Berlinben él.