Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hiába küzd teljes erővel Sallói István, a siófoki futballt semmi sem mentheti meg az összeomlástól. A Siófok FC klubigazgatója ugyanis képtelen volt beletörődni abba, hogy amit izzadságosan felépítettek, az semmivé váljon, ezért a játékosoknak bejelentette, csak úgy juthatnak elmaradt járandóságukhoz, ha korábbi szerződésüket felbontják. Ám ebbe nem mindenki egyezett bele.

Sallói kijelentette, amennyiben csak egy labdarúgó nemet mond az ajánlatra, hétfőn visszavonják a ligánál a labdarúgó kft. nevezését. Mielőtt a Magyar Labdarúgó Liga központjába indult volna, Sallói István érdeklődésünkre a balatoni futball szempontjából rossz hírrel szolgált.

"Sajnos négy-öt futballista nem fogadta el az ajánlatunkat, ezek után nem sok esélyt látunk a megmaradásra. Nagy szomorúság ez nekünk, hiszen a játékosokkal és a szalmai stábbal együtt komoly áldozatokat hoztunk azért, hogy a Balaton partján élvonalbeli futballt láthasson a közönség. A liga központjában még átnézzük, ha minimális költségvetéssel is, milyen lehetőségünk lehet a siófoki futball megmentésére. Amennyiben nem sikerül megoldást találni, kénytelenek leszünk visszavonni a nevezésünket az NB I-től" - mondta a klubigazgató.

Bánki József