Vágólapra másolva!
Valószínűleg Pécsre szerződik a Ferencváros ballábas, veterán játékosa, Keller József. Az MTK Győri Jánost és Horváth Leventét kölcsönadta a másodosztályú Bodajknak. Vilotic mégsem szerződött Sopronba, de nem lett a Videoton kapusa a ghánai Dossey sem.

Alin Dragan és Valeriu Andronic mellett Győri Jánost és Horváth Leventét is kölcsön adja az MTK, a válogatott labdarúgó fél évig a Bodajkot erősíti. Az elmúlt szezonban több műtéten átesett Némethy Lászlóval közös megegyezéssel szerződést bontott a klub, a középpályás valószínűleg Szombathelyre szerződik.

Jó két hete jelentette be a soproni klub Dejan Vilotic, az addig a Videotonban szerepelt szerb védő szerződtetését. Nos, a légiós azóta távozott a Matávtól, mert kiderült, olyan tartózkodási engedélye van amely jelenleg nem leszi lehetővé az egyéni vállalkozóként való foglalkoztatását. Így viszont a szabályok szerint profiként nem futballozhat Magyarországon. Jó hír viszont, hogy végleg rendeződött a négy már jó ideje Sopronban készülő futballista ügye, a tavaly Siófokon játszó Grósz Róbert, a Békéscsabán futballozó Cseke László valamint a két volt pápai futballista, Hegyi László és Sipos Norbert hivatalosan is egy évig a Sopron játékosa. A 26 éves Baumgartner Attila hat év győri szereplés után költözik Sopronba.

Kedden még úgy tűnt, hogy semmi akadálya nincs a ghánai kapus, Ibrahim Dossey Fehérvárra igazolásának. A 30 esztendős hálóőr azonban az utolsó utáni pillanatban jelezte, mégsem Fehérvárott, hanem Bukarestben képzeli el további jövőjét. A Rapid Bukarest 150.000 dolláros ajánlatával a piros-kék együttes nem vetélkedhetett. A Videoton megállapodott viszont Fehér Attilával, aki a Szekszárd csapatát erősítette az előző szezonban, vele egyéves szerződést kötöttek a vezetők.

A horvát első osztályú Eszék elleni edzőmérkőzésen már csak azok a játékosok szerepeltek a Pécs együttesében, akikre számít a szakvezetés. Minden bizonnyal a Mecsekalján folytatja pályafutását Keller József, a Ferencváros labdarúgója, míg a szerb Cedomir Paviceviccsel már meg is egyezett a klub vezetősége. Szabados József és Mihalecz Péter mellett Bajusz Endre, Győri Zoltán és Németh Gábor is piros-feketében kezdi a bajnokságot.

Nem lesz bosnyák csatára a Debrecennek, Hadis Zubanovic, aki korábban már az MTK-nál is járt próbajátékon, elköszöntek a Loki vezetői.