Vágólapra másolva!
A hét végén mondta ki a boldogító igent Mátyus János, aki hatesztendei együttélés után vette feleségül Kelemen Juliettát. A hátvéd aztán újdonsült asszonyát nem valamelyik egzotikus szigetre vitte nászútra, hanem egyenesen Bécsbe, ahol Südstadtban edzésre volt hivatalos az Admira Wacker együttesénél.

A hét végén a magyar futball több illusztris alakja, így például Nyilasi Tibor, Komora Imre, továbbá Mátyus rengeteg barátja, egykori játékostársa vett részt az I. kerületi református templomban tartott esküvőn, majd a Várban rendezett hangulatos vacsorán. A hajnalig tartó mulatságon a jelen eseményei mellett számtalan nosztalgikus történet is elhangzott, ám a legboldogobb jövőképet mindenképpen az egykoron a Ferencváros védőtrióját alkotó Hrutka János, Dragóner Attila, Mátyus János emlegette fel.

A három jó barát, akik a Fradi mellett a válogatottban is sokat labdáztak együtt, nyárra az utánpótlás fellendítését vetítették előre, hiszen mindhármuk felesége akkorra várja a babát. Mint azt Hrutkáék megjegyezték: amennyiben mindhármukat fiúval ajándékozza meg asszonya, úgy nem kizárt, hogy 2020 környékén újra összeállhat a Hrutka, Dragóner, Mátyus védőtrió az Üllői úton.

Addig azonban az apukáknak máshol - Mátyusnak az Admirában, Dragónernek az FTC-ben, Hrutkának pedig menedzsercégében - kell bizonyítaniuk.

Bánki József