Vágólapra másolva!
Jó esély van rá, hogy Radomir Antic lesz a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Celta Vigo új vezetőedzője. A hír egyelőre még nem hivatalos, de a Marca című sportnapilap információja alapján Anticot már mint az új vezetőedzőt mutatják be szerda este a média képviselőinek.

A szerb-montenegrói tréner a hétfőn menesztett Miguel Angel Lotinát váltja a kispadon. Antic legutóbb a Barcelona "vészmegoldásaként" dolgozott a spanyol futball elitosztályában. A katalán gárdánál tavaly sikerült megvalósítania a kitűzött célt, hiszen a csapat bejutott az UEFA-kupába. Az együttes jelenleg csak a 17. a húszcsapatos első osztályban, ugyanakkor még versenyben van a Bajnokok Ligájában, ahol a nyolcaddöntőben az angol Arsenallal találkozik.

Antic számára azért sem ismeretlen a spanyol labdarúgás légköre, mert a Barca előtt korábban már dolgozott a Real Madrid és az Atlético Madrid szakvezetőjeként is. Az első komolyabb próbatételen már szerdán át kell esnie Anticnak, hiszen a Celta Vigo az Alavés ellen játszik a Király-kupa negyeddöntőjében, ahol is kétgólos hátrányból indul neki a visszavágónak.