Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Liga (MLL) fegyelmi bizottsága 300 ezer forintos büntetést szabott ki a Debreceni VSC-MegaForce-ra a múlt szerdai, MTK elleni bajnoki mérkőzésen történtek miatt.

A 2-2-es döntetlennel zárult összecsapás hajrájában, a vendégek egyenlítő gólja után a hazai lelátóról a fővárosi együttes kispadja felé dobtak egy teli sörös dobozt, ami eltalálta Kenyeres Imre pályaedzőt. A tréner fején egy 3 cm-es sérülés keletkezett, amit a csapat orvosa ellátott, így a többiekkel együtt hazautazhatott Budapestre. A klub hivatalos honlapjának korábbi tájékoztatása szerint enyhe agyrázkódása volt.

A bírság mellett két találkozóra lezárják a kispadok mögötti szektorrészt, és ugyancsak két meccs erejéig a klubnak 10 fővel növelnie kell a rendezők létszámát. "Nem fellebbezünk, elfogadjuk a bizottság döntését, hiszen mi sem azonosulunk a renitens szurkoló tettével" - mondta Szilágyi Sándor, a hajdúsági csapatot működtető részvénytársaság cégvezető igazgatója, majd hozzátette: "Hamarosan döntés születik a drukker ügyében is, várhatóan egy évre kitiltjuk a stadionból."

Fejbe dobták az MTK pályaedzőjét Debrecenben/sport/magyarfoci/20040421lemosta.html?pIdx=1