Vágólapra másolva!
Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő, 27 fős keretét a november 17-i, máltai világbajnoki selejtezőre. Érdekesség, hogy nem tagja a csapatnak a VfB Stuttgart csatára, Szabics Imre.

Az újpesti Rajczi Péter neve először szerepel a névsorban. Hosszú idő után lehet az A válogatott tagja Füzi Ákos, de a vb-selejtezőkön még nem jutott szerephez a fehérvári Tóth Balázs sem, aki a felkészülési mérkőzések egyik alapembere volt.

Újra meghívást kapott az eltiltás után visszatérő Huszti Szabolcs és Rósa Dénes, viszont az eddigi meghatározó játékosnak számító Szabics Imre még a bő keretben sem található.

A német szakember egy héttel a mérkőzés előtt jelöli ki az utazó keretet. Bizonyosan nem tart a csapattal a második sárga lapját a svédek ellen begyűjtő, a holland bajnokságban jó formában játszó Bodnár László.

a bő keret
kapusok: Király Gábor (Crystal Palace), Rabóczki Balázs (FC Köbenhavn), Szűcs Lajos (Ferencváros)
védők: Balog Zoltán (Ferencváros), Éger László (DVSC), Füzi Ákos (MTK), Gyepes Gábor (Ferencváros), Juhász Roland (MTK), Stark Péter (Győri ETO), Szélesi Zoltán (Energie Cottbus), Tóth András (Budapesti Vasas)
középpályások: Bodor Boldizsár (Roda JC), Dárdai Pál (Hertha BSC), Fehér Csaba (PSV Eindhoven), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Hajnal Tamás (St. Truiden), Huszti Szabolcs (Ferencváros), Lipcsei Péter (Ferencváros), Lőw Zsolt (Energie Cottbus), Molnár Balázs (Ankaraspor), Rósa Dénes (Ferencváros), Simek Péter (Újpest), Tóth Balázs (Fehérvár FC)
csatárok: Kovács Péter (Viking Stavanger), Rajczi Péter (Újpest), Torghelle Sándor (Crystal Palace), Waltner Róbert (ZTE).