Vágólapra másolva!
A belga Standard Liege leigazolta a horvát szélső, Milan Rapaicot, akinek nem volt klubja. A Villarreal megszerezte az argentin válogatott középpályást, Juan Pablo Sorínt, aki a brazil Cruzeirót hagyta ott.

Az amerikai válogatott középpályás, Landon Donovan a téli szünetben csatlakozik a Bayer Leverkusenhez, amely eddig évről évre kölcsönadta őt a San José Earthquakesnek. A Manchester United védője, Wes Brown hosszas huzavona után 2008-ig meghosszabbította szerződését.

A VfL Wolfsburg megegyezett az FC Bruges védőjével, Peter van den Heydennel, aki a következő szezontól a Farkasoknál folytatja pályafutását. Az angol lapok szerint a Manchester City valószínűleg nem ajánl fel új szerződést középpályásának, Steve McManamannek.

A Fulham a Tottenham amerikai kapusát, Kasey Kellert szemelte ki. A Dortmund régóta sérült védője, Christoph Metzelder 2007-ig meghosszabbította szerződését. A Hertha BSC védője, Michael Hartmann a távozáson gondolkozik.

A portugál A Bola értesülései szerint a Real Madrid sztárja, Luis Figót a Manchester United szeretné megszerezni. A Mallorca kiszemeltje a japán válogatott csatár, Okubo Josito.

A Real Zaragoza fiatal középpályását, Alberto Zapatert az Arsenal figyeli. A görög kapus, Dimitriosz Elefteropulosz távozni szeretne az olasz Messinától, mivel nem kap játéklehetőséget.

A Liverpoolt ezúttal az Internazionale argentin csatárával, Julio Cruzzal hozták kapcsolatba. A Real Betis elnöke, Manuel Ruíz Lopera egy nyilatkozatában arra utalt, hogy a válogatott szélső, Joaquín hamarosan a Chelsea-be igazolhat.

A Werder Bremen a dán Esbjerg FB két fiatal focistáját, Jan Kristiansent és Daniel Aggert figyeli. A Borussia Dortmund francia kapusa, Guillaume Warmuz távozna a német egyesülettől.

Az Olympique Lyon jelenleg sérült brazil csatára, Giovane Élber visszatérne Németországba, mégpedig a Herthához. Az Albacete szerződtette az előző szezonban a belga RFC Antwerpben védő kapust, Angel Pindadót.

Az AC Milan csatára, Filippo Inzaghi 2009-ig meghosszabbította szerződését.