Vágólapra másolva!
 

A Hansa Rostock namíbiai focistája, Razundara Tjikuzu a szezon végén a Hamburger SV-ba igazol. A Hannover portugál játékmestere, Ricardo Sousa a télen távozni szeretne a klubtól.

A Werder Bremen középpályása, Fabien Ernst visszautasította az egyesület első ajánlatát a szerzdéshosszabbításra. A VfL Wolfsburg kölcsönvenné a Real Madrid fiatal védőjét, Mejíát. Az Atlético Madrid cserekapusa, Sergio Aragoneses a Getafében köthet ki.

A hírek szerint a Fulham holland kapusát, Edwin van der Sart az Arsenal szemelte ki. A Newcastle a másodosztályú Sunderland argentin védőjét, Júlio Arcát szeretné leigazolni.

A Valencia olasz csatárát, Benito Corradit az AC Milan és a Fiorentina is vinné. A Lazio középpályását, Giuliano Giannicheddát az Inter figyeli. A Palermo az Udinese csatárával, Davide di Michelével vette fel a kapcsolatot.

A Lille OSC középpályása, Nicolas Bonnal felbontotta szerződését a klubbal, és jelenleg az Ajaccióval edz. A Valenciát a Newcastle francia szélsőjével, Laurent Robert-rel hozták kapcsolatba. A Livorno új szerződést ajánlott litván csatárának, Tomas Danileviciusnak, lényegesen jobb feltételekkel.

Spanyol lapértesülések szerint Robinho, a Santos ifjú brazil támadója jövő nyáron a Real Madridhoz kerülhet, ugyanis a spanyol klub elővásárlási jogot szerzett a játékosra.