Vágólapra másolva!
A Liverpool FC cseh támadóját, Milan Barost az Aston Villa vinné, és a birminghamiek a Stade Rennes svéd kapusát, Stefan Isakssont is kiszemelték.

A Valencia CF válogatott középhátvédje, Carlos Marchena 2011-ig meghosszabbította szerződését. Az FC Nantes védője, Loic Guillon 2009-ig kötelezte el magát a Kanáriknál.

A Hansa Rostock svéd csatárát, Markus Allbäcket az 1. FC Köln csábítja. A Stade Rennes brazil középpályása, Dudu Cearense a CSZKA Moszkvába igazolt. A Borussia Dortmund dán középpályása, Niclas Jensen a szezon végeztével valószínűleg távozik a BVB-től.

Az Internazionale szeretné meghosszabbítani brazil csatára, Adriano 2008-ig szóló kontraktusát. Az AS Roma román védője, Christian Chivu elismerte: nem tudja, hogy a következő idényben hol fog futballozni.

A Palermo másfélmillió fontot ajánlott a román Steaua Bucurestinek a válogatott védőért, Mirel Radoiért. A Real Sociedad török csatárát, Nihat Kahvecit a Chelsea szerezné meg. A Bolton Wanderers a svájci kapust, Sébastien Rothot szemelte ki, aki legutóbb a Servette-ben védett.

A Stade Rennes támadója, Olivier Monterrubio 2007-ig meghosszabbította szerződését. A PSV Eindhoven a nyáron minden bizonnyal távozó Mark van Bommelt az FC Twente német középpályásával, Simon Cziomerrel szeretné pótolni.