Vágólapra másolva!
A bajnok Bayern München nyerte a labdarúgó német kupát, miután a fináléban 2-1-re legyőzte a Schalke 04-et.

Német kupa, döntő:
Bayern München - Schalke 04 2-1 (1-1)
gól: Makaay (42.), Salihamidzic (76.), illetve Lincoln (45., 11-esből)

A müncheni mérkőzésen változatos játék folyt a pályán, több veszélyes akciót vezettek a csapatok. A játékosok és nézők idegeit ugyanakkor több téves bírói ítélet is borzolta. Ezek közül az egyik eldöntötte a kupa sorsát, hiszen Salihamidzic találatát lesállás előzte meg.

Az UEFA-kupa-győztes CSZKA Moszkva hódította el az orosz kupát, miután a vasárnapi döntőben 1-0-ra diadalmaskodott a városi rivális Himki csapata ellen. A CSZKA egyetlen találatát az a Jurij Zsirkov szerezte a 68. percben, aki a lisszaboni fináléban is eredményes volt.

Az utolsó fordulóban aratott 6-0-s sikerével a Hajduk Split nyerte a horvát bajnokságot. Az 1911-ben alapított csapat a Varteks Varazdin kiütése után hatodik aranyérmét ünnepelhette az 1991-ben indult horvát pontvadászatban. A splitiek korábban nyolcszor végeztek a jugoszláv bajnokság élén. A második helyen az Inter Zapresic, a harmadikon pedig az NK Zagreb végzett.

Korsós György csapata, a Rapid Wien győzött az osztrák bajnokságban. A második helyen a tavalyi aranyérmes Grazer AK végzett, míg harmadikként a kapus Sáfár Szabolcs együttese, az Austria Wien zárt.